Disneyland Park – Tolle Erlebnisse in einer fabelhaften Märchenwelt

Navnet Disney står for underholdning som ingen anden. Micky Mouse og hans venner er velkendte og elskede i mange film og tegneserier hos børn og voksne overalt i verden. Jeg er ikke anderledes, og Disneyland har altid været en drøm for mig. Godt, at der er en offshoot i Europa. En tur til Paris kan være meget mere spontan end en tur til Florida. I 2017 besøgte jeg Disneyland Park. Jeg vil gerne rapportere om mine egne indtryk. Selvfølgelig undersøgte jeg på forhånd på forlystelsesparkens websted, om der har været væsentlige ændringer og inkorporeret dem i min rapport.

Der er 5 eventyrverdener på Disneyland Park

Og disse er meget forskellige. De er samlet omkring den berømte slægtning Sleeping Beauty, som også er kendetegnende for parken. Direkte efter indgangen begynder Main Street USA, der er model til en lille amerikansk by ved århundredeskiftet. Her finder du butikker og restauranter på vej til det centrale torv foran slottet.

I Frontierland venter et spændende Vilde Vesten baggrund for de besøgende. Attraktionerne er tilpasset temaet cowboyer og indianere. De, der foretrækker at komme i kontakt med eventyrerne i de store Disney-film, vil møde Adventaeland og Indiana Jones og kaptajn Jack Sparrow.

Fantasyland tilbyder mange forlystelser og overraskelser for de yngre besøgende. Attraktionerne er baseret på den verdensberømte eventyr, som Disney har tilpasset til sine film. Herunder sovende skønhed og snehvid og de syv dværge.

Den sidste temaverden er Discoveryland. Besøgende føres ind i den fiktive fremtid efter Jules Verne. Science Fiction a la Star Wars søges forgæves her. I midten af ​​dette afsnit af Disneyland Park ligger den indendørs rutsjebane Space Mountain: Mission 2.

Legende attraktioner for små besøgende

Som allerede nævnt er disse lagt på eventyr og figurer, som alle børn kender. Som et eksempel besøgte jeg labyrinten til Alice i Eventyrland. Udefra så jeg Disneys PhilharMagic, Buzz Lightyear Laser Blast og Dumbo den flyvende elefant. Børnenes øjne skinnede, og jeg er sikker på, at de havde uforglemmelige oplevelser.

Men det bidrager også til det hele. Gang på gang støder du på kærlige detaljer, der kan knyttes til filmene. Personligt troede jeg, at det var den rigtige dosis, så Disneyland Park virkede ikke for rodet og osteagtig for mig.

Hurtige rutsjebaner til de mest dristige

Hos os Store og især fans af smarte rutsjebanere tænkte du også i planlægningen af ​​parken. Disse er meget populære, og det er derfor, du skal tænke på en Fastpass, hvis du vil have fornøjelsen flere gange om dagen. Ellers kunne man tilbringe nogen tid i køerne.

Jeg kørte flere gange med Big Thunder Mountain. Denne attraktion på Disneyland Park var især tiltalende for mig og er stadig på min personlige top-10-dalbane, jeg nogensinde har ridet.

De andre rutsjebanere er Star Tours: The Adventures Continue, Star Wars Hyperspace Mountain og Indiana Jones and the Temple of Peril. De er alle bestemt et besøg værd.

Du kan ikke gå glip af de fantastiske shows og parader

De er bare en del af det, og jeg holder fingrene i kryds for alle besøgende, at ingen af ​​de absolut værd at se forestillinger under deres eget ophold skyldes vejret. Jeg var heldig nok til at se den store parade passere mig i godt vejr.

For børnene var de mange Meet and Greets med figurerne et absolut højdepunkt. Jeg var i stand til at observere, hvor mange souvenirbilleder, der blev lavet med Balu the Bear fra Jungle Book, Aladdin og Donald Duck. Men jeg er også sikker på, at jeg ikke har set alle de figurer, der venter på de lyse børnenes øjne.

Hvor lang tid skal du planlægge for dit ophold?

I betragtning af den lange rejse og stedet på stedet kan jeg anbefale alle at tilbringe flere dage i Disneyland Park og de tilstødende temaparker. Jeg ankom dagen før og var i stand til at starte den spændende dag, der allerede hvilede ved åbning af parken. Den sidste aften var jeg meget glad for, at en anden nat på hotelværelset venter på mig.

På grund af nærheden til den franske hovedstad og metropolen Paris, har jeg også taget der en dagstur. Det er nemt at gøre det, når du kommer derhen.

Et godt udvalg af hoteller i alle pris- og stjerne kategorier kan findes her:

Placer reklame her

Hvordan kan jeg forkæle mig et flerdages ophold på Disneyland Park

Det er meget tydeligt, at du ikke kan medbringe al mad og drikke i tre dage. Heldigvis behøver du ikke. Efter morgenmaden på hotellet fik jeg frokost ved en snack ved en snack og spiste om aftenen på en restaurant. Prisen var ikke meget billig, men i betragtning af den samlede oplevelse, som jeg blev tilbudt, kunne jeg godt lide den betalte pris. Det var ikke et problem på tre dage at spise noget meget anderledes. Selvom jeg vil sige, at kvaliteten var virkelig god til alle retter.

Patrick

Ich liebe Freizeitparks und ich liebe es, mein Wissen über sie zu teilen. Wenn Sie Kommentare oder Korrekturanfragen haben, sollten Sie unten nur einen Kommentar hinterlassen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Recent Content

link to Alton Towers – Familienvergnügungspark in Großbritannien

Alton Towers – Familienvergnügungspark in Großbritannien

Und dabei handelt es sich nicht um irgendeinen Freizeitpark, denn Alton Towers ist der größte und gleichzeitig bekanntestes Themenpark in Großbritannien. Er blickt zudem auf eine atemberaubende Geschichte zurück. Schon im Jahr 1814 wurden Gärten angelegt, die der Freizeitgestaltung dienten. Es wurden bekannte Orte wie Stonehenge oder das Matterhorn nachgebildet. Inzwischen ist Alton Towers aber […]